english English

Studij Financijski Menadžment

Studij će se izvoditi kao izvanredni studij u Pločama, od ove, akademske 2016./2017. godine, traje dvije godine a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica financijskog menadžmenta s kraticom struč. spec. oec. Prethodno je studij pozitivno ocijenilo Povjerenstvo za unutarnji sustav osiguravanja i unapređivanja kvalitete, pozitivno su ga recenzirala dva recenzenta, pa je Senat, na svojoj 125. sjednici, održanoj 17. prosinca 2015., donio Odluku o prihvaćanju ovog studija.

Studij je nastavak preddiplomskog stručnog studija Financijski menadžment koje Sveučilište izvodi već petu godinu. Pozitivno mišljenje o ishodima učenja ovoga studija u procesu izdavanja dopusnice dali su: Dubrovačko-neretvanska županija, HRvatska gospodarska komora-Županijska komora Dubrovnik, Hrvatski zavod za zapošljavanja-Područni ured Dubrovnik, Jadransko osiguranje d.d. podružnica Dubrovnik, Zračna luka Dubrovnik d.o.o.Upisi u više i ponavljačke godine

Upisi u više i ponavljačke godine studija Financijski menadžment održat će se od 26. do 29. rujna 2017. godine u vremenu od 09:00 do 12:00 sati.

Prije dolaska u evidenciju studija na upis potrebno je:

  1. popuniti predmete u indeksu - predmeti su oglašeni na recepciji Odjela (samo za upis više godine studija),

  2. uplatiti školarinu + upisninu (podaci za uplatu nalaze se na oglasnim pločama studija i na web stranici),

  3. obaviti upis putem studomata (ukoliko nije moguće upis će obaviti evidencija studija),

  4. popuniti obrazac vezan za troškove upisa F03-22-E - može se preuzeti na webu i na recepciji Odjela.

Obavijest svim studentima - Rektorski rok - 20. rujna

Poštovani studenti,

Rektorski rok održati će se na Sveučilištu u Dubrovniku, u zgradi Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju s početkom u 8 sati.

Ispiti iz kolegija čiji je nositelj prof. Sanda Kapetanović održati će se također u Dubrovniku, s početkom u 16 sati.

Obavijest svim studentima - Rektorski rok - 20. rujna

Poštovani studenti,

Rektorski rok održati će se 20. rujna u 8 sati. Svi studenti mogu prijaviti ispit iz jednog kolegija koji nisu položili te su dužni prijaviti ispitni rok isključivo putem Studomata.

O mjestu održavanja ispitnog roka biti ćete pravovremeno obavješteni.


Tražilica