english English

Studij Financijski Menadžment

Studij će se izvoditi kao izvanredni studij u Pločama, od ove, akademske 2016./2017. godine, traje dvije godine a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica financijskog menadžmenta s kraticom struč. spec. oec. Prethodno je studij pozitivno ocijenilo Povjerenstvo za unutarnji sustav osiguravanja i unapređivanja kvalitete, pozitivno su ga recenzirala dva recenzenta, pa je Senat, na svojoj 125. sjednici, održanoj 17. prosinca 2015., donio Odluku o prihvaćanju ovog studija.

Studij je nastavak preddiplomskog stručnog studija Financijski menadžment koje Sveučilište izvodi već petu godinu. Pozitivno mišljenje o ishodima učenja ovoga studija u procesu izdavanja dopusnice dali su: Dubrovačko-neretvanska županija, HRvatska gospodarska komora-Županijska komora Dubrovnik, Hrvatski zavod za zapošljavanja-Područni ured Dubrovnik, Jadransko osiguranje d.d. podružnica Dubrovnik, Zračna luka Dubrovnik d.o.o.Obavijest svim studentima - Korištenje usluga javnih ustanova u kulturi

Obavijest svim studentima:

Donesen je Zaključak grada Dubrovnika kojim se omogućava studentima Sveučilišta u Dubrovniku korištenje usluga javnih ustanova u kulturi kojima je osnivač Grad Dubrovnik (ulaznice) te Društva prijatelja dubrovačke starine (ulaznica na gradske zidine).

Svi studenti koji imaju važeću studentsku iskaznicu ("iksicu"), mogu koristiti gore navedene povlaštene usluge bez naknade u razdoblju od 1. listopada do 30. lipnja.

Obavijest studentima - Korporativno i poslovno pravo

Obavijest studentima 1.godine diplomskog studija Financijski menadžment:

predavanja iz kolegija Korporativno i poslovno pravo zakazana za danas 27.10. u 16:00 sati, održati će se od 17:30 sati.

Obavijest studentima - Poduzetničke vještine

Obavijest studentima 2.godine diplomskog studija Financijski menadžment:

Nastava vježbi iz kolegija Poduzetničke vještine zakazana za 1.12. petak, održati će se u terminu od 17:00 sati.

Također, za navedeni kolegij dodan je još jedan termin vježbi 8.12. u 17:00 sati.

Promjene su unesene u raspored koji se nalazi u repozitoriju.


Tražilica