english English

Studij Financijski Menadžment

Studij će se izvoditi kao izvanredni studij u Pločama, od ove, akademske 2016./2017. godine, traje dvije godine a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica financijskog menadžmenta s kraticom struč. spec. oec. Prethodno je studij pozitivno ocijenilo Povjerenstvo za unutarnji sustav osiguravanja i unapređivanja kvalitete, pozitivno su ga recenzirala dva recenzenta, pa je Senat, na svojoj 125. sjednici, održanoj 17. prosinca 2015., donio Odluku o prihvaćanju ovog studija.

Studij je nastavak preddiplomskog stručnog studija Financijski menadžment koje Sveučilište izvodi već petu godinu. Pozitivno mišljenje o ishodima učenja ovoga studija u procesu izdavanja dopusnice dali su: Dubrovačko-neretvanska županija, HRvatska gospodarska komora-Županijska komora Dubrovnik, Hrvatski zavod za zapošljavanja-Područni ured Dubrovnik, Jadransko osiguranje d.d. podružnica Dubrovnik, Zračna luka Dubrovnik d.o.o.Obavijest studentima - Osnove metodologije istraživačkog rada

Obavijest studentima 2. godine studija o terminima nastave:

Termini nastave vježbi iz kolegija Osnove metodologije istraživačkog rada su:

13. prosinca 2019.

10. siječnja 2020.

Obavijest studentima - Programi i fondovi EU

Obavijest studentima 1. godine studija:

Nastava vježbi iz kolegija Programi i fondovi EU zakazana za 13. prosinca neće se održati zbog spriječenosti nastavnice.

Nadoknada navedenih vježbi održati će se 18. prosinca od 16:00 sati.

Izmjene rasporeda nastave

Obavijest studentima 1. godine studija:

izmjene rasporeda nastave predavanja iz kolegija Korporativno upravljanje:

nastava predavanja iz kolegija Korporativno upravljanje koja je prema utvrđenom rasporedu zakazana za 23. studenog održati će se dan ranije, 22. studenog, petak.

prvi termin nastave predavanja iz kolegija Programi i fondovi EU:

prvi termin nastave predavanja iz kolegija Programi i fondovi EU održati će se 23. studenog, subota.

Ostali termini nastave predavanja iz kolegija Programi i fondovi EU održavaju se prema prethodno utvrđenom rasporedu nastave.

Preostali treći termin nastave vježbi iz kolegija objavit će se naknadno.

 Repozitorij
Tražilica