english English

Studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija

SISTEMATSKI PREGLED - 1. godina - redoviti studenti

Poštovani studenti,

Obavještavamo vas da će se od 04. prosinca 2019. u prostoru Odjela za školsku medicinu na Batali, Od svetog Mihajla 6, obavljati sistematski pregledi za redovite studente prve godine studija Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija koji su u ak. god. 2019./2020. prvi put upisali prvu godinu preddiplomskog studija.

Sistematski pregledi su obavezni.

Nakon  obavljenog  sistematksog  pregleda  obvezno  je  zatražiti  potvrdu  od  liječnice  i predati je u Evidenciju studija za studentski dosje.

U repozitoriju se nalazi popis studenata po grupama i terminima za sistematski pregled. Zbog  Zakona  o  zaštiti  podataka,  popis  je  sastavljen  prema JMBAG-u  (matični  broj st udenta u ISVU sustavu). Vaš JMBAG možete vidjeti kada se prijavite na studomat (broj u zagradi uz Vaše ime).

Planiranje i kontroling u hotelijerstvu i restoraterstvu - odgoda 25.11.

Obavijest studentima 2. godine studija:

 nastava iz kolegija Planiranje i kontroling u hotelijerstvu i restoraterstvu neće se održati danas, 25. studenog zbog službene spriječenosti nastavnika

MARKETING U TURIZMU - VJEŽBE - izmjena termina

Obavijest studentima 1. godine studija:

Termini vježbi iz kolegija Marketing u turizmu zakazani u terminima:

 

22.11., 26.11. i 29.11. započinjati će od 10:00 sati umjesto prethodno definiranih 9:30 sati, zbog novonastalih obveza nastavnice.

Napominjemo da se vježbe u svim terminima održavaju u prostorijama Turističke zajednice grada Dubrovnika, na adresi Brsalje 5. ( na Pilama ).

 Repozitorij
Tražilica