english English

Tehnologija

Dobar ali skup

Kia Rio je auto gradske klase koje graniči sa kompaktima zbog svoje veličine i međuosovinskog razmaka. Novi model nema nikakve veze sa starim modelom koji se u Hrvatskoj nije dobro prodavao jer jednostavno ugled marke Kia nije bio na današnjoj razini. Danas je ta marka zajedno u korporaciji Hyundai – Kia motors najbrže rastuća automobilska tvrtka u svijetu.

Slobodni i neovisni

Direktor novoosnovanog portala Dubrovnikpress novinar koji je od '93. do '98. radio u Slobodnoj Dalmaciji, Dubrovačkom listu te surađivao s mnogobrojnim tjednicima i elektroničkim medijima i novinarka čiji počeci su bili još u vrijeme Radio Libertasa i koja je radila na radijima Dubrovnik i Ragusa i pred dolazak na današnje mjesto glave urednice kao urednica na Dubrovačkoj televiziji osnovali su svoj portal Dubrovnikpress.

Neponovljivi vizionar i genij tehnološkog svijeta

Steve Jobs - osnivač tvrtke Apple koji je nedavno izgubio bitku s rakom promijenio je svačiju svakodnevnicu svojim izumima. Jedina tajna ostaje njegov privatni život koji je djelomično objašnjen u biografiji koju je napisao Walter Isaacson.

 Repozitorij
Tražilica