english English

Održana radionica o ishodima učenja na Sveučilištu

08.11.2019, 11:14:03

Radionica iz kompetencijskog pristupa planiranju studijskih programa pod nazivom „Poučavanje i vrednovanje usmjereno ishodima učenja“ u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje održana je 7. studenoga 2019. u zgradi Kampusa Sveučilišta u Dubrovniku.

Radionica, koju su vodile prof. dr. sc. Vesna Vlahović-Štetić i prof. dr. sc. Željka Kamenov s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, bila je namijenjena nastavnicima Sveučilišta u Dubrovniku koji su kroz uglavnom praktični rad imali priliku detaljnije baviti temom ishoda učenja – od pisanja do vrednovanja, s naglaskom na vrednovanju (tj. ocjenjivanju) i prilagodbi sadržaja i metoda nastave. Govorilo se o sljedećim tematskim cjelinama: kompetencije i ishodi učenja, konstruktivno poravnanje, nastavne metode i tehnike, vrednovanje i ocjenjivanje, ECTS bodovi i evaluacija.

Riječ je o jednoj u nizu radionica koje Agencija za znanost i visoko obrazovanje organizira u okviru projekta Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja (SKAZVO) te drugoj radionici ove vrste održanoj na Sveučilištu.Pravo na pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama


Tražilica