english English

Izložba dječjih radova nastalih u sklopu edukativnih radionica keramike

17.10.2019, 16:02:28

Izložba dječjih radova iz gline, nastalih u sklopu edukativnih radionica keramike, održat će se 26. listopada 2019., u 18 sati, u auli zgrade sveučilišnog Kampusa, na adresi Branitelja Dubrovnika 41.

Edukativne radionice bile su organizirane za djecu uzrasta od 7 do 12 godina u sklopu projekta Europske noći istraživača i odvijale su se od utorka, 30. travnja, do utorka, 4. lipnja, na Sveučilištu u Dubrovniku, pod vodstvom doc. dr. art. Kristine Kojan Goluža i studentice Vasilije Todorović.

Tijekom pet susreta djeca su posjetila: Državni arhiv u Sponzi, Akvarij i Institut za more i priobalje, franjevački samostan i Apoteku, Pomorski muzej i Pomorski odjel Sveučilišta u Dubrovniku a za kraj druženja imali su organizirano vođenje Gradom s posebnim naglaskom na priču o Orlandu.

Nakon svakog od posjeta ovim institucijama, djeca su s doc. dr. art. Kojan Goluža izrađivala glinene pločice, ribice i druga morska bića od gline, posudice za mirodije, brodove od gline i kipove Orlanda.

Sveučilište u Dubrovniku se ovim putem zahvaljuje svim institucijama i pojedincima koji su pomogli u realizaciji navednog programa.

Veselimo se vašem dolasku na druženje s našim malim umjetnicima/znanstvenicima.Pravo na pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama


Tražilica