english English

Novosti

Međunarodna znanstvena konferencija Naše more 2019.

Ove godine na Pomorskom odjelu obilježavaju se dvije značajne obljetnice - stota obljetnica od utemeljenja časopisa Naše more i 60. obljetnica od početka rada Više pomorske škole u Dubrovniku, a time i visokog pomorskog učilišta. Tim povodom, Pomorski odjel organizira međunarodnu znanstvenu konferenciju Naše more 2019., koja će se održati u Dubrovniku 17. i 18. listopada 2019.

Erasmus+ natječaji za studijski boravak i obavljanje stručne prakse

Sveučilište u Dubrovniku raspisuje drugi Erasmus+ (KA103) Natječaj za studijski boravak u ljetnom semestru ak. 2019./20. i Natječaj za obavljanje stručne prakse u okviru KA103 projekta za 2018.g.

Rok za prijavu je 30. listopada 2019.!

Više na stranicama međunarodne suradnje.

NAJAVA: Predavanje francuskog veleposlanika u Hrvatskoj

Francuski veleposlanik u Hrvatskoj Gaël Veyssière posjetit će Sveučilište u Dubrovniku i održati predavanje studentima u srijedu, 16. listopada, u 16:15 sati, u sveučilišnom Kampusu (učionica 131).

Nastupno predavanje dr. sc. Nives Vidak

Tema nastupnog predavanja je „Cylinder Head and Valves“, a održat će se na Pomorskom odjelu, u zgradi Sveučilišta u Dubrovniku, na adresi Ćira Carića 4, u ponedjeljak, 21. listopada 2019., u 9 sati.

Održano predavanje o upravljanju znanstveno-istraživačkim projektima

Ivana Mikolić, voditeljica projekata za dva laboratorija na UNIZG - FER-u, i to LARICS (Laboratorija za robotiku i inteligentne upravljačke sustave ) i LABUST (Laboratorija za podvodne sustave i tehnologije) održala je jučer, 10. listopada 2019., predavanje pod nazivom: Upravljanje znanstveno-istraživačkim projektima financiranim iz sredstava Europske Unije.

 

Tražilica
Pretražite sve elektroničke resurse knjižnica