english English

Novosti

Studijsko putovanje studenata konzervacije-restauracije keramike u London

Studentice Odjela za restauraciju i umjetnost: Vasilija Todorović, Dora Mihaljević i Margarita Radović bile su na studijskom putovanju u Engleskoj pod vodstvom doc. dr. art. Kristine Kojan Goluže, voditeljice radionice za konzervaciju i restauraciju keramike. Cilj putovanja bilo je sudjelovanje na združenoj konferenciji ICON-a i ICOM-CC-a, grupe za staklo i keramiku, no i upoznavanje engleske kulture kroz posjet različitim povijesnim lokalitetima i kulturnim ustanovama koji su bili (i danas jesu) dijelom kako engleske tako i svjetske povijesti i kulture.

Prof. dr. sc. Pero Maldini na studijskom boravku u SAD-u

Prof. dr. sc. Pero Maldini, pročelnik Odjela za komunikologiju, od 26. kolovoza do 15. rujna bio je na studijskom boravku u Sjedinjenim Američkim Državama.

Znanstveni rad izv. prof. dr. sc. Nebojše Stojčića u vodećem svjetskom časopisu regionalne ekonomije

Izv. prof. dr. sc. Nebojša Stojčić, znanstvenik Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, objavio je, u koautorstvu sa dr. sc. Edvardom Orlićem sa Bournemouth University iz Velike Britanije, znanstveni rad „Spatial dependence, foreign investment and productivity spillovers in new EU member states“ u časopisu  Regional Studies indeksiranom u prvom kvartilu (Q1) baze Web of Science (WoS). Članak se može pronaći na poveznici: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00343404.2019.1653451.

OGLAS za polaganje stručnog ispita za turističke vodiče za Dubrovačko-neretvansku županiju

Elektronske i fizičke prijave/uplate kandidata primaju se od 16. rujna do 4. listopada 2019. na: Sveučilište u Dubrovniku, račun: HR0823400091110135015 s obveznim pozivom na broj: 6615193-20-41. Detaljne informacije o seminaru nalaze se na internetskoj podstranici Sveučilišta: http://www.unidu.hr/odjeli.php?idizbornik=518 

Ivana Paladin Soče sudjeluje na Seminaru za stručnjake iz poljoprivrede u Pekingu

Zaposlenica Zavoda za mediteranske kulture Sveučilišta Ivana Paladin Soče, mag. ing. agr., sudjeluje na Seminaru za hrvatske stručnjake iz poljoprivrede koji se održava od 28. kolovoza do 17. rujna 2019. u Pekingu.

 

Tražilica
Pretražite sve elektroničke resurse knjižnica